Måltider i Business Class
Flyvninger innenfor Europa
På veldig korte flyreiser serverer vi en fersk sandwich eller søtt bakverk med en drink i en praktisk pose. På de fleste flyreiser i Europa serverer vi et deluxe måltid. Til frokost inneholder denne yoghurt med granola, frukt og en søt eller salt frokostrett. Resten av dagen består måltidet av en forrett, et kaldt måltid og dessert. På lengre europeiske flyreiser får du servert en varm sandwich og en fruktjuice eller varm snack i tillegg til deluxe måltidet. Måltidet ditt serveres alltid med drikke, etterfulgt av en kopp kaffe eller te. Bare spør besetningen om en ekstra drikke når som helst!
Interkontinentale flyvninger
Når alle har kommet på plass, ønsker vi deg velkommen om bord med et glass champagne eller appelsinjuice. VI tilbyr flere varme og kalde drikker under flyvningen, som du kan velge fra menyen din eller drikkelisten i underholdningssystemet ditt om bord. Du vil også bli tilbudt et utvalg av småretter. Bare spør besetningen om en ekstra snack eller drikke når som helst!
Nyt en middag satt sammen av nederlandske toppkokker og forberedt med ferske ingredienser. Valg mellom en kald forrett eller vegetarsuppe og velg en av hovedrettene, sammen med et glass vin. Deretter velger du din favorittdessert: en søt dessert eller et utvalg av oster, sammen med et glass port- eller dessertvin. Foretrekker du en varm drikke? Etter måltidet ditt serverer vi kaffe og te.
Vi serverer frokost på flyvninger som ankommer tidlig om morgenen. Du kan velge mellom en søt eller salt frokost, sammen med youghurt, granola, forskjellige typer brød og frukt.
Hva står på menyen?
Hver tredje måned tilbyr vi World Business Class-passasjerene våre en helt ny meny med smakfulle retter. Akkurat nå kan du velge en forrett og hovedrett av den nederlandske toppkokken Jonnie Boer. Disse rettene vil bli akkompagnert av en rekke utsøkte viner, valgt av sommelier Thérèse Boer.
Forretter
- Laksefylte pastaskjell toppet med lovage-krem og tarragon-dressing, servert med syltet løk, cornichons og salte fingre.
- Fersk tomatsuppe
Siderett
- Grønn mesclunsalat med fetaost, kandiserte valnøtter og taggiascaoliver servert med italiensk balsamico-vinaigrette
Hovedretter
- Stekt uer med langustinsaus, Parisienne gulrøtter med persille, kikert i Baharat-krydderblanding og en kremet yoghurt-koriander saus
- Blomkål-crepe med jackfrukt rendang og en blanding av soja og grønne bønner, syltet løk og raspet kokosnøtt servert med krydret sursøt saus og Nishiki-ris
- En smak av delikatesser: marinert kylling, woket kål med karri, marinert hvit fisk i balinesisk bumbu-saus servert og dampet ris med sitron
Desserter
- Ostetallerken med Gooische caractère, aldret Beemster og blåmuggost med rosiner og pinjenøtter, servert med druer og kjeks
- Spektakulær bavarois med mango og ingefær, sjokoladeganache og speculoos-smuldrepai
Raskt og lett alternativ
Vil du ha mer tid til å jobbe eller slappe av? Velg vår utvalgte kalde forrett sammen med dagens suppe, og nyt en dessert etterpå.